Збірка шаф управління

Складність – ключове слово… З огляду на наявність в активах компанії цеху для роботи будь-якої складності, є можливість зібрати шафи управління (пневматичні та електричні). Для потреб наших клієнтів, які хочуть отримати комплексну систему управління технологічним процесом, ми проектуємо і виготовляємо шафи управління для автоматизації виробничих процесів, а також виконуємо проектування пневматичних систем.

ТОВ «Електрон» є сертифікованим інсталятором компанії Rittal і партнером компанії «Festo», що служить відмінним симбіозом для створення систем пневматичної автоматики в захищених конструкціях. Автоматизація виробництва з Festo, включаючи проектування і виробництво шаф управління, зробить роботу вашої компанії оптимальною.

Ми можемо надати великий портфель проведених робіт і заручитися підтримкою компаній, які вже давно користуються нашими кабінетами.

 

Виготовлення та інсталяція шаф керування насосного обладнання з ПЛК та періодичне відтворення для простих насосів ЩМН, насосів піджівлення ШП І інших., забезпечує’

  1. автоматичне керування насосами в залежності від:
    • заданого на виході тиску
    • підтриманням перепаду тиску
    • регулюванням витрати і т.і.
  2. комплексний захист насосів від аварійних режимів
  3. захист насосів від «сухого хода»
  4. захист ел-двигунів насосів від перевантаження.
  5. відповідає вимогам ТУ У 33.3-30780533-003-2006.